5 second of summer

Musik. Jag älskar musik, men vem gör inte det liksom? Jag tänkte skriva om vilken genre som jag tycker om att lyssna på, men sen kom jag på att jag faktiskt gillar olika saker hela tiden. Men efter lite mer tänkande insåg jag att rock/punk, lite mer soft rock är det jag mest lyssnar på. Och det kanske är för att jag har växt upp med den musiken i högtalarna hemma. 
 
Tänkte prata om ett av mina absoluta favoritband. 5 seconds of summer. Jag komemr ihåg hur jag för 2 år 4 månader sen hittade dem på youtube, och en kvällen satt jag i flera timmar och bara lyssnade på dem och tittade på deras videos. Jag visste redan då att de skulle hitta sig en speciell plats i mitt hjärta, och det gjorde dem. Jag vet inte hur jag ens kan förklara min kärlek för dem. Och andra sidan så är min kärlek för mina favoritband villkorslösa och oändliga. Jag är en riktig fangirl, och är stolt över det. 
 
I alla fall, tänkte slå ett slag för deras album ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN SOM JAG HAR VÄNTAT!! Det heter 5 seconds of summer precis som bandet själv. Så underbara att jag bara vill hålla om dem och säga "älskar er" i all oändlight. I alla fall checka in dem på spotify, youtube, twitter och allt vad ni har!