utmaningar

Jag älskar att skriva om saker. Poesi, litteratur, beskrivningar dagbok. Allt. Men ibland vill jag skriva men jag har verkligen ingen aning om vad. 
 
Då finns det klokt någon skrivutmaningar på internet. Den säger exempelvis en sak som du måste ha med och sedan så kan du bygge en berättelse kring den. Oerhört kul. 
 
Jag har en hel del texter på lager, och det kanske kommer en dag (snart) då jag delar med mig av en av texterna. Skulle vara roligt tycker jag. Jag skriver på båe svenska och engelska. 
 
Så här kan en utmaning se ut. Riktigt kul. Här ovan kan ni se två olika utmaningar. 

födelsedag

I dag var min mammas dag, och vi firade henne bäst vi kunde. Hoppas hon blev glad. 
 
I alla fall. Varje år gör vi vår egna födelsedagstårta till var och en. Och den här gång blev det en gudomligt god tårta som mamma gjorde. Den bestod av maräng bottnar och vanlig sockerkaksbotten, björnbär, hallon, jordgubbar och grädde och mandelspån. Den va verkligen dö god. 
 
Glömde fota med kameran så fick ta ett par snabba bilder med mobilen så att ni får se på ett ungefär hur en såg ut. 
 
 

måndag

Jag har varit ute och handlat med mamma, givit henne presenten, eller jag kanske säga säga presenterna. Köpte en hel del saker från cervera som verkligen var uppskattat. Riktigt kul att ge någon skaer som den verkligen blir glad av. 
 
I alla fall, jag var ju som sagt ute och handlade på ica maxi med mamma, vilket vi alltid gör haha. Och jag tog tillfället i akt och köpte vissa saker som jag behövde också, däribland de sakerna kan vi finna två nya böcker till min lilla boksamling.
 
Böckerna som jag köpte var 438 Dagar av Johan Persson och Martin Schibbye, och den andra boken The Great gatsby (på svenska) av F. Scott Fitzgerald. Hade redan den boken på engelska och jag har sett filmet ett x antal gånger och jag tänkte att ha sin favorit bok på två språk är väl inte så farligt.
 
Har ni läst någon av böckerna, skulle ni vilja läsa dessa böcker? eller allmänt vad tycks?