What is in my skol-neccesär

Hejsan hoppsan!
 
Tänlte att ett sådant här inlägg vore ganska kul att göra, och fö er roligt att se och kanske inspereras.
 
Vi har alla med oss saker till skolan, för min del var allt som jag hade med mig genom hela högstadiet bara i väskan i kaos. Men sen så började jag gymnasiet, och nu ska jag börja trean på gymnasiet och jag har lärt mig en del. Att ha en liten neccesär med vissa saker är inte alls fel kan jag berätta haha. 
 
Här kan ni ta del av de saker jag har med mig till skolan. Jag änvänder inte allt varjedag men ifall att det skulle hända något så har jag allt jag behöver.
 
1. En liten mascara från Givenchy som heter "Phenomen' eyes- mascara". Den är jätte bra med en liten borste så att man inte får för mycket mascara ovan på den man redan har, för ibland kan ens mascara minska i effekt på vissa ställen under dagen och då kan man ta denna och piffa upp de ställen där det behövs. 
2. Här ser vi en liten handlotion från I Love... I lukten /smaken (vet aldrig vad jag ska säga) strawberries and milkshake. Anledningen till varför jag har just denna lukt/smak är för ingen anledning. Jag har tre andra lukt/smaker, men just denna lade jag i för den hade fin färg haha. Jag har en handlotion eftersom jag använder väldigt mycket handsprit och får därör väldigt torra händer, och behöver då en mjukgörande.
 
3.  En liten parfym från Givency i lukten eaudemoiselle.  Den är fräsch och liten. Så jätte bra, man vet aldirg när man behöver lukta gott haha.
4. Clinique stay matte powder. Hur bra som helst. Jag har den ifall att jag skulle bli lite olig i ansiktet under dagen eller bara behöver se lite fräschare under dagen. Alltid bra att pudra haha.
5. Ett läppstift från Maybelline N.Y i färgen electric orchid. Jag vet inte riktigt varför jag har denna, men den brukar jag dutta i bland på läpparna ifall jag vill e lite mer finare ut. Annars brukar jag sätta på den om jag spontant väljer att gå på fest med mina vänner eller ut med någon bara. Jattefin väldigt mörk rödlila färg. 
6. Babylips by Maybeline N.Y. I smaken mint. Den är genomsknlig och jag har andra med färg, men jag har med mig den ifall att jag vill att mina läppar ska se lite glansigare ut och smaka gott smatidigt som de blir återfuktade. 
7. Ett vanligt lypsyl eftersom jah behöver lypsyl ganska ofta då mina läppar är väldigt torra (driker för lite :/).
8. Ett brunt/beige/läppfärgat läppstift. Detta är mitt to-go-to lättstift under dagen. Den är så fin och bara helt perfekt, och det syns inte att man har läppstift nästan. Läpparna blir matta, återfuktade och fylliga samtidigt som de får en hint av färg. Älskar detta läppstift just nu.
9. Sist men inte minst, en puder borste. Jag kommer inte ihåg vart jag köpt den, den är väldigt gammal och ena änden har gått sönder vilket gör att den får en perfekt passform för min neccesär. Denna använder jag till pudern (4). 
 
 
 
Det blev ett långt inlägg, men jag hoppas i alla fall att det var roligt att läsa. 
Puss och kram, och fortsätt kämpa! 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?