Familj

jag vet inte hur var och en av er har det i sin familj, men jag vet hur det är i min familj. I min familj finns det väldigt många personligheter och ibland är det svårt att inte bli irriterad på vissa saker. Och för mig är det okej. För jag lever med dessa personer. Jag ser dem mer än vad jag ser någon annan i hela mitt liv. 
 
För mig är min familj allt. Under sex års tid blev jag mobbad i skolan, jag hade rent utsagt inga vänner, förutom min familj- min mamma, pappa, lillebror och lillasyster. De har fått mig att kunna gå igenom väldigt mycket i livet och gjort mig starkare. För de känner mig, bätte än vad jag känner mig själv.  För mig är min familj allt. 
 
Okej från en sak till en annan. Jag ska till stockholm nu. I denna skrivande stund förbered jag mig och tänker på hur jag ska sminka mig, för att sedan ge mig av. Även fast min lillebror inte ska följa med på grund av att han är på något slags fotbollsläger, så tror jag att det kommer bli kul. Jag behöver verkligen dag utanför den förjävliga lilla stad jag lever i. 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?