Hudvård

Jag har alltid haft tdålig hy, jag ska nog inta klaga för jag har inte grov acne och jag kan gå flera veckor utan smink utan att känna att jag behöver dölja något. Men lite acne har jag och jag har och väldigt obestämd hy. Ibland är en jätteoljig och ibland är den jättetorr och jag kan inte alls använda några produkter. 
 
Efter många år av expreiment har jag äntligen hittat de produkter som får mig att känna mig fin och som får min hy att se väldigt fräsch ut. Och jag tänkte att jag borde dela med mig utav dem.
 
Steg 1. Gör jag precis när jag vaknar. Jag sprutar lite neutrogena och tvättar av det lita fort som det hamnar på mina händer. Sen går jag på toa fixar frukost men äter den ej. och sen går jg upp igen för steg 2.
Steg 2: Här använder jag mig av N°7 Beautiful skin. Jag tar lite på handen och smörjer in på ansiktet och verkligen rubbar in det i ansiktet. Sen tvättar jag bort det. Efter det tar jag bara en mjukgörande kräm för ansiktet som är oil free för att inte täppa igen mina porer. Sen börjar min dag. 
PÅ KVÄLLEN:
-jag upprepar steg 1 och 2 fast utan mjukgörande. 
Steg 3: Jag använder N°7 beautiful Skin peeling och skrubbar in det. Sen låter jag det vara tills det bara är kornen kavr och inte krämen. Jag tvättar av det från mitt ansikte och går vidare till steg 4. 
Steg 4: På steg fyra använder jag mig av basiron 5%. Det är en acne behandling som jag använder. efter som jag har acne osv. 
Steg 5: efter et att jag har lagt på basironet använder jag mig ac ACO acnegel. Den lägger jag bara på de ställen där jag har stora finnar som gör ont. Och sen försöker jag ta bort håret från ansiktet medan det torkar och sen går jag och lägger mig. Och börjr om på steg 1 för att ta bort resterna som bilr av från basironet och acnegelen. 
 
Här ser ni alla produkter och steg. Dock glömde jag fota den mjukgörande. Men den heter i alla fall Garniner moisturising oil free cream for combination to oily-skin. 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?